Dennis Agerblad Band – Nordens Hus, Thorshavn

Screen Shot 2015-08-01 at 13.20.08

Dagbladet Information, Danmark
22/07/15 11.49
http://www.information.dk/540060
Kultur

Line Vaaben og Louise Grønkjær

’Dragshow er ikke i overensstemmelse med den kristne ånd’

For første gang nogensinde optræder drags til et stort show på Færøerne i det prestigefyldte Nordens Hus i Torshavn i forbindelse med den årlige gay pride. Det har skabt politisk røre på de nordatlantiske øer, hvor bl.a. flere politikere tordner mod det, de kalder ’perversiteter’

Dennis Agerblad Band, der er stiftet af færingen Robin Ova Tolfsen (t.v.), skal optræde i Torshavn over weekenden, hvilket har skabt debat på Færøerne. Bandet består af kjoleklædte mænd i stiletter, der kalder sig selv ’trash drags’, fordi de er mere outrerede end det typiske dragshow. De har medvirket i tv-programmet ’Danmark har talent’.

PDF
Dragshow-er-ikke-i-overensstemmelse-med-den-kristne-ånd-Information