Mølla på Grim, Art, Music, Community events, Kristiansand, Norway

molla
Mølla er nedlagte Christiansands Møller som nå blir brukt til et alternativt bydels- og kulturhus på Grim. Vi har ulike arrangementer som loppis/marked, dukketeater/eventyrstund for barna, klubb/konserter og utstillinger.

Vi holder arrangementer på Mølla fordi vi ønsker og tror Mølla kan bli til et fantastisk bydels- og kulturhus for Grim. Et møtested som vil skape engasjement og identitet. Vi ønsker å dra med hele lokalbefolkningen, fra de helt små til de litt mer modne og til de modigste, vi vil at alle skal ha en plass her og vi ønsker å vise hva Kristiansand har å by på, både av forfattere, musikere, forskjellige kunstnere og mennesker fra kulturlivet, vi har scene og lokaler til konserter, utstillinger, marked, diverse forestillinger og show. Vi vil ha mer samarbeid mellom de forskjellige aktørene i Kristiansands kulturliv og kanskje kan vi skape noe nytt og fint sammen? Samtidig vil vi vise kristiansandere noe nytt fra tid til annen, både fra andre steder i Norge og fra andre land.

Vi byr på nydelige og inspirerende omgivelser, økologisk mat og billig øl. Herlige lokale og noen ganger ikke så lokale, tilomed internasjonale, artister og kunstnere byr på seg selv i form av utstillinger, musikk, performance og bare ved sitt blotte nærvær. Kom og vær sammen med oss ♥

Vi er en, om vi så må si det selv, flott liten gjeng som jobber på og for Mølla nå. Men i forbindelse med dugnader og arbeid før, under og etter arrangementer trenger vi flere frivillige. Vi kan love at det blir gøy! Hvis du har lyst til å være med kan du kontakte Helene, sende oss en mail eller skrive til oss her på Facebook.

Kontaktpersoner:

Booking:
Kjetil Breivik +47 48 20 50 30
Timo Helmers +47 94 43 19 54
Joakim Agnihotri +47 93 07 72 42

Frivillige:
Helene Hillkirk Olimb +47 90 82 34 94

Mølla på Grim
Setesdalsveien 43
4616 Kristiansand, Norway
Phone +47 482 05 030
Email molla.grim@gmail.com

Posted in Norway, VENUE. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.

Comments are closed.

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.